Przygotowaliśmy specjalne menu walentynkowe na 13 i 14 lutego, by pary miały okazję do romantycznego posiłku w blasku świec z wybornymi daniami i nastrojową muzyką. Zapraszamy do Restauracji Żeglarskiej w godz. 12:00 - 22:00. Ofertą objęliśmy nie tylko dokładny dzień Walentynek, ale także niedzielę, by móc uczcić Święto Zakochanych już w weekend.
Menu Walentynkowe:
Na dobry początek wieczoru – lampka wina
Przystawka:
•Ceviche z krewetek
(Krewetki, koper włoski, oliwa, cytryna, cebula czerwona, chili, pomidorki)
LUB
•Sałatka z grillowanym arbuzem
(Sałaty, arbuz, figa, kompresowany ogórek, migdały, malina, sos z redukcji winnej)
I danie:
•Krem z Pieczonego buraka
(Burak, kminek, Pianka malinowa, popcorn gryczany, palony rozmaryn)
LUB
•Zupa z chorizo
(Kiełbasa chorizo, papryka, cukinia, bakłażan, prażona ciecierzyca, kwaśna śmietana)
II danie:
•Risotto
(Ryż, marynowane karczochy, parmezan, zielony pieprz, tymianek)
LUB
•Pierś z kaczki
(Pierś z kaczki, Mus Morelowy, Puree z musztardą francuska, konfitowane pomidorki cherry, kruszonka pietruszkowa)
Deser:
•Tiramisu
(Mascarpone, kawa espresso, lukrecja, likier amaretto, cukier fiołkowy, kakao)
LUB
•Ciastko czekoladowe
(Czekolada, Migdały, chrupka orzechowa, kajmak)
KOSZT 149 ZŁ / OSOBA
Zapraszamy do rezerwacji stolika! + 48 87 429 84 83